Mail Me.

 The Biggest Culinary Platform on Social Media in the Netherlands.

Details Facebook

 

Foto's / films moeten voorzien zijn van de naam van de chef-kok, naam van het restaurant, beschrijving van de gerechten (bij voorkeur in het Engels) en de naam van de fotograaf die de foto's heeft gemaakt.

Alle foto-inhoud moet van professionele aard zijn, bij voorkeur gemaakt door een professionele fotograaf. Foto's gemaakt met een mobiele telefoon worden beoordeeld op kwaliteit voordat ze worden geplaatst. Voor alle foto-inhoud is dit niet van toepassing als het niet voldoet aan de norm voor Culinaire inspiratie.

Alle inhoud moet per e-mail worden bezorgd. Grotere bestanden kunnen via WeTransfer worden aangeleverd.

Alle prijzen zijn exclusief btw. U ontvangt de factuur per e-mail en hebt een betalingstermijn van 30 dagen.

 

Culinaire Inspiratie is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel - Kamer van Koophandel Nummer 68563507- BTW-nr. 18663497B01-ABN AMRO NL83ABN0246780452

Prijsstelling Facebook 

 

Film, plus tekst, zelf aangeleverd, en vastgepind aan de bovenkant van de pagina voor een week: €500. (Facebook)

Film, plus tekst, zelf aangeleverd, die in de tijdlijn verdwijnt: €400. (Facebook)

Film gemaakt door Foodreporter.nl (duur van de video plus minus 3 minuten) plus plaatsing op Facebook, plus tekst, door mij verzorgd, vastgepind boven aan de pagina voor een week €1500. (Facebook)

Foto’s per stuk, plus tekst door mij verzorgd. Een goeie post verijst minimaal 4 foto’s: €55 per stuk (Facebook)

Foto set van minimaal 10 foto’s, plus tekst, zelf aangeleverd, vastgepind aan de bovenkant van de pagina voor een week: €500. Deze posts doen het normaliter beter dan alle andere posts met uitzondering van gastredacteur intro’s film (Facebook)

Foto set van minimaal 10 foto’s, plus tekst, zelf aangeleverd, die in de tijdlijn verdwijnt: €400. Deze posts doen het normaliter beter dan alle andere posts met uitzondering van gastredacteur intro’s film (Facebook)

Gastredacteur voor 1 hele week op Facebook. €2000. Professionele begeleiding tijdens de week, door mij verzorgd. €70 per gewerkt uur.

 

 

 

Download hier de handleiding!!
Like Me.
Follow Me.

Facebook

|

Instagram

|

Agenda

|

|

Partners

|

Archive

|

Events

|

Culinaire Inspiratie The biggest culinary platform on social media in the Netherlands. All photo rights and credits reserved to the respective owner(s).Copyright © 2018 Culinaire Inspiratie. All Rights Reserved | Privacy declaration of Culinary Inspiration 2018 | Privacy verklaring van Culinaire Inspiratie 2018

Photo Credit:Tania Quispe
Two Michelin star chef Stefan Heilemann restaurant Ecco Zürich **  Participated as guest editor on my facebook page.
Photo Credit:Tania Quispe
Photo Credit:Tania Quispe