Like Me.
Follow Me.
Mail Me.

 The Biggest Culinary Platform on Social Media in the Netherlands.

Facebook

|

Instagram

|

Agenda

|

|

Partners

|

Archive

|

Events

|

Culinary Inspiration is DE autoriteit in Nederland op het gebied van social media in de gastronomie. De cijfers spreken alleen al voor zich. Voor Les Patrons zijn ze dan ook van onschatbare waarde want mede door hun support zijn onze Instagram en Facebook accounts zo hard gegroeid.

Theor Verplancke

Oprichter Umami Management

Les Patrons Cuisiniers

Maurits van der Vooren

Pastry-Chef Dobla

Fooddesigner

Als Sous-Chef van Restaurant Latour* zocht ik een manier om mijn werk aan de buitenwereld te kunnen tonen. In Culinary Inspiration heb ik een partner gevonden om dit te kunnen doen. Mede dankzij hun publicaties op CI kan ik nu doen wat ik het liefste doe, mezelf op basis van ZZP verhuren aan diverse bedrijven. 

Maurice Fransen

Professioneel Food Fotograaf

Als professioneel food fotograaf werk ik graag samen met het netwerk van Culinary Inspiration. Het bereik van het netwerk is zo groot, dat er voor mij diverse opdrachten uit voort vloeien.

Jeroen Hoogsteder

Hoofd Sales Manager

Nice To Meat

Culinary Inspiration helpt/assisteeert Nice to Meat bij de continuering van het plaatsen van hoogwaardige kwalitatieve Instagram posts en het begeleiden van strategieën die toe te passen zijn op instagram. Ook het beoordelen van posts die zijn geplaatst worden geëvalueerd om hier leer uit te trekken voor het Nice to Meat team.

Marco van Davenhorst

Hoofdredacteur Foodreporter.nl

Foodreporter werkt nauw samen met het internationale chefsplatform Culinary Inspiration (CI). Ci is een social community waar chefs zich kunnen laten inspireren door chefs in binnen en buitenland. ook neemt iedere twee weken een chef het platform over en geeft diegene een kijkje in zijn of haar chef's life.

Stefan van Sprang

Eigenaar/Executive Chef

Restaurant Aan de Poel**

Wouter runt met Culinary Inspiration en Dutch Cuisine de grootste Nederlandse culinaire pagina's op het gebied van social media. Door het intensieve contact met nationale en internationale chef's heeft hij een enorm netwerk tot zijn beschikking. Chefs werken graag met hem samen en kunnen door zijn pagina's hun creaties aan het grote publiek laten zien.

Culinaire Inspiratie The biggest culinary platform on social media in the Netherlands. All photo rights and credits reserved to the respective owner(s).Copyright © 2018 Culinaire Inspiratie. All Rights Reserved | Privacy declaration of Culinary Inspiration 2018 | Privacy verklaring van Culinaire Inspiratie 2018

Photo Credit: Helge Kirchberger photography.
Thomas Buhner Participated as a guest editor on my facebook page Culinary inspiration.
Photo Credit: Helge Kirchberger photography.
Photo Credit: Helge Kirchberger photography.